Antreprenoriat


Antreprenoriat pentru învățământul primar, gimnazial și liceal

       „Smile to your future” își propune să creeze un ambient prin care copilul să se descopere de unul singur, să lase să iasă la iveală toate pornirile și înclințiile sale naturale, astfel încât să se poată dezvolta armonios și fără inhibiții. Acest lucru se va vedea chiar și mâine, dar mai ales peste mulți, mulți ani, când copilul nostru devine un adult de succes.

Ce vă propunem?

Educație financiară și antreprenoriat

        Copiii vor studia ce sunt banii, cum funcționează și de unde vin. În acest workshop, copiii își vor dezvolta abilitățile antreprenoriale și economice, vor învăța cum să își administreze finanțele și să le multiplice, precum și abilități de management al banilor din lumea reală.

       Seminarul îi va ajuta pe copii să fie responsabili și independenți din punct de vedere financiar și să vadă că administrarea propriilor bani poate fi un lucru distractiv care le va aduce multe beneficii.

Ce ne propunem prin acest curs:
  • Dezvoltarea unei atitudini pozitive față de antreprenoriat
  • Implementarea unei metode de predare și învățare activă
  • Dezvoltarea încrederii în sine, a abilităților de comunicare, de vânzare și a spiritului antreprenorial al acestora prin jocuri și activități practice.

       Obiectivul educațional al acestui curs este să le ofere copiilor câteva instrumente și strategii principale ce pot fi utilizate pentru a acumula o experientă valoroasă în domeniul începerii, conducerii și dezvoltării unei afaceri, toate adaptate la vârsta și abilitățile lor.

       Cursul este gândit pentru 12 copii/curs ce se va desfășura pe parcursul a 20  de ore adaptat în funcție de programul școlar al copiilor.