Istoric

2003

Este pentru prima dată când am trecut de partea celor care dau din ceea ce au învățat. Este primul pas către ceea ce urmează  să fac. Să formez oameni. În calitate de Lector al Cursului de Contabilitate, timp de 1 an am reușit să pun o cărămidă în plus în formarea a aproape 100 de tineri și adulți într-un domeniu, mai puțin înțeles, mai puțin iubit.

2003-2006

În această perioadă am continuat formarea mea în domeniul economic,  dezvoltându-mi propriul cabinet de contabilitate.

2011

În luna mai a anului 2011 am început formarea mea ca și Manager de proiect în cadrul Camerei de Comerț Brașov, unde împreună cu echipa am realizat proiectul  “Focul Verde” – producerea paleților din biomasă,  un proiect care are ca și obiectiv social respectul față de resursele generațiilor actuale și următoare.

2012

Membru fondator al Asociației Bike`s Cool – asociație al cărui scop este promovarea sportului cu bicicleta în rândul copiilor, ocazie cu care am organizat împreună cu ceilalți fondatori, Concursul de biciclete pentru copii din Parcul Titulescu Brasov și Tabăra de biciclete de la Cheile Gradistei Bike Camp”.

2013

Am organizat împreună cu ceilalți fondatori ai Asociației Bike`s Cool și în parteneriat cu Grădinița nr.34 – Concursul de biciclete pentru copii din Parcul Tractorul Brasov. În perioada 2012-2015 în calitate de părinte m-am implicat în activitățiile cu copiii de la Școala “Jules Verne”.

2014

Acest an aduce multe oportunități în formarea mea antreprenorială. Sunt absolvent al programului UNCTAD/EMPRETEC România, program ce are ca obiectiv dezvoltarea competențelor personale antreprenoriale și a capacității manageriale.

În martie 2014 am organizat împreună cu ceilalți fondatori ai Asociației Bike`s Cool, Concursul de biciclete BikeIn, promovând cu această ocazie sportul pe biciclete prin școliile din Brasov.

2015

Încă de la sfârșitul anului 2014, continuând cu prima jumatăte a anului 2015 am urmat cursurile Domnului Profesor Florin Colceag pentru pregătirea ca și  Formator în Educația de Excelență  având ca și proiect Cursul  de Antreprenoriat pentru copii: Smile to your Future.

Tot în acest an, la București în parteneriat cu Impact Hub am predat Cursul de Antreprenoriat pentru tineri cu vârste de 14-15 ani. În iulie al acestui an am urmat un alt curs de Formator având Certificat emis de Ministerul Muncii. În cadrul Școlii de Vară organizată de către Școala “Jules Verne” am susținut ateliere de antreprenoriat pentru copiii cu vârste cuprinse între 6-9 ani.

Ca și voluntar al Asociației SUPORT m-am implicat în activități de caritate, fiind partener în Balul Caritabil Inimi Albastre – pentru strângerea de fonduri pentru copiii cu autism – trei editii: 2015, 2016, 2017.

2016

Întrucât formarea copiilor și tinerilor a devenit o motivație pentru mine am continuat să mă formez în acest domeniu. În noiembrie 2015 – martie 2016 am urmat cursul de Consultant privind orientarea privind cariera – cu certificare GCDF .

Un an plin de activități:

 • Curs Antreprenoriat vârsta 17-18 ani – Brasov ianuarie-februarie 2016, în colaborare cu Inspectoratul Scolar Brasov și Colegiul Național Economic Andrei Barseanu. 
 • Conferința SMARTSUPORT4CARRER-“Dezvoltare personală/Antreprenoriat/Consiliere vocațională”- Împreuna cu Inspectoratul Școlar Brasov și două licee din Brasov, Colegiul National Unirea și Colegiul Național Economic Andrei Barseanu, unde au participat peste 200 de liceeni.
 • Pentru studenți am susținut un Training de dezvoltare persoanală – în cadrul Conferinței Best TECH organizată de studenții Universității Transilvania Brasov în martie 2016. 
 • Aprilie 2016, am organizat  Balul “Primavara între generații”- susținut de către tineri talentați cu vârste cuprinse între 7-23 ani. 
 • În mai 2016, am participat ca și membru al AER- la Conferința „Perspective de Dezvoltare Regională a zonei de Centru” – la Camera de Comerț Brașov, unde am susținut un material despre importanța educației antreprenoriale pentru copii și tineri. Zilele Lego Education -în colaborare cu Mall Coresi – 4 evenimente prin care am promovat educația în conceptul de educație – Lego Education.

2017

Un alt an plin de activități în cadrul Asociației SUPORT REGIUNEA CENTRU al cărei președinte sunt:

 • Cursuri Robotică pentru 3 grupe de varsta: 6-8, 8-10, 10 plus, având la bază conceptul și materialele Lego Education: We DO, Minestorme. 
 • Seara de carte pentru copii – în colaborare cu I.T.M.R. Brasov. 
 • Curs de Dezvoltare personala: Eu știu! Eu am! Eu pot! Eu fac! – în colaborare cu Psiholog Simona Dima. 
 • Atelier Lego – în colaborare cu Eliana Mall și Coresi Mall.
 • Partener în organizarea Concursului de biciclete pentru copii  organizat de catre Bike`s Cool în parcul Tractorul.
 • Școala Altfel – Atelier Robotică; Atelier de Creatie – în parteneriat cu Școala Generală nr.8 și Inspectoratul Scolar Județean Brașov.
 • Partener în proiectul Galeria Terapiiilor pentru copiii cu nevoi speciale  în cadrul căruia am organizat Atelier de Lego.
 • Partener în proiectul Sănătatea la sate – 4-5 noiembrie 2017-Bunesti-Viscri.

2018

Anul 2018 debutează cu înscrierea mea în Programul de gândire pedagogică strategică organizat de ARCA Education Center, sub îndrumarea Domnului Profesor Florin Colceag, al cărui scop este de a transforma profesorii în mentori capabili să creeze curricule individualizate, să identifice, să susțină și să stimuleze capacitățile native ale elevilor, permițându-le să găsească soluții creative, dintr-o altă paradigmă, la situațiile dizarmonice cu care ne confruntăm: crizele actuale.