Colaboratori

Știință și creativitate prin comunitate
Silvia-Daniela Pohrib
Silvia-Daniela Pohrib
Manager proiect

Economist ca formație, detin certificari în domeniul financiar: expert contabil și membru CECCAR din anul 2006, manager de proiect 2011, formator acreditat din anul 2015 și stagiar în domeniul auditului financiar (CAFR). Pentru a-mi fructifica  experiența în lucrul cu antreprenorii tineri,  am lansat cursul de antreprenoriat juvenil (pentru vârste cuprinse între 7-18 ani) și ulterior am devenit Consilier vocațional. In prezent utilizez ca vehicul de formare profesionala și ONG-urile pe care le-am creat sau din care fac parte: Asociația SUPORT Regiunea Centru (2016), AER Bruxelles (2016) – reprezentant Regiunea Centru, Centrul Educațional de Excelență LearnEX, Clusterul ACCES Economie Socială (2017), CONAF Brasov (2018). Sunt mamă și acest fapt mi-a adus cele mai frumoase momente din viața mea. Am ales să mă implic în viața copiilor și tinerilor, în viața comunității în care trăiesc, pentru că imi doresc pentru copiii mei o comunitate în care să fim OAMENI, o comunitate în care să indrăznim SĂ FIM, să îndrăznim SĂ VREM, să îndrăznim SĂ VREM SĂ FIM MAI BUNI.
Ori de câte ori am ocazia,  propun mediului cu care colaborez, proiecte educațională și idei care pot crea baza unei comunități perfect adaptate viitorului tehnologic al planetei.

Ciprian Branea
Ciprian Branea
Coordonator proiect

Ciprian Branea, 44 ani, Coordonator tehnic , de profesie economist, programator IT de 15 ani, autodidact, maker, pasionat de electronică, tehnologii inovatoare și eco-energy. Pe lângă aplicatii software comerciale construiește și implementează soluții hardware și software pentru instalații interactive pentru muzee, evenimente culturale și de promovare a științei etc. Initiatorul Proiectului Experimentarium.

Diana Cristina Nita
Diana Cristina Nita
Coordonator proiect
Cu peste 15 ani experinta juridica din care 5 in calitate de avocat definitiv, 5 ani de politica manageriala in diverse companii nationale si multinationale, descopar varietatea oportunitatilor in lumea antreprenoriala.
Din anul 2012, motivata personal infiintez, administrez si prezidez ONG -ul acreditat pentru prestatea serviciilor sociale si economie sociala  –  Asociatia Raza de Speranta Brasov, un capitol plin de provocari personale si profesionale. Activez in domeniul educatiei prin Asociatia Start Voluntar pe care o presidez, deasemenea.
Sabina Craciun
Sabina Craciun
Coordonator proiect

Masterand “Sisteme mecatronice pentru industrie si medicină ” la Universitatea Transilvania din Brașov. A absolvit Facultatea de Fizică din cadrul Universității din București-specializarea Biofizică, facand practica in timpul la Spitalul Universitar de Urgență București la secțiile Neurologie și Radiologie. Odată cu absolvirea Facultății de Fizică, a absolvit și Modulul Psihopedagogic, nivelul I. A fost implicată și în clubul de Plasma și Laseri al facultății. In prezent si trainer in robotica educationala.

Preda Patricia
Preda Patricia
Coordonator proiect

“Fiecare vis măreț începe cu un visător. Aminteste-ți mereu că ai puterea, răbdarea și pasiunea de a atinge stelele, pentru a schimba lumea”. Numele meu este Preda Patricia, am 18 ani, studiez inginerie robotică la Universitatea Essex UK. Fac parte din echipa Learnex de un an si jumătate, timp în care, alături de fiecare copil am clădit puțin câte puțin din pilonii cunoașterii. Am învățat împreună să construim mașini și mecanisme din lego mai complicate și cum să le programăm. Am fost elevă a Colegiului Național de Informatică “Grigore Moisil” unde am studiat profil matematică-informatică, informatică intensiv. De când sunt în echipa LearnEx am obținut 2 premii nationale (locul 3 -2018 , locul 2 – 2019) și o calificare la etapa internațională în Danemarca cu proiecte pe tema “Smart City”. Mă motivează gândul că schimbarea începe cu fiecare dintre noi și că avem toate resursele necesare pentru a o implementa.

Crăciun Sidonia
Crăciun Sidonia
Coordonator proiect

Numele meu este Craciun Sidonia-Maria am 20 ani si de un an fac parte din echipa Learnex. Am urmat timp de 4 ani liceul “Andrei Muresanu”, profil pedagogic unde am dobândit pregatirea necesara pentru cariera pe care o practic. Pe parcursul acestui an am invatat sa ma adaptez fiecărui copil, în funcție de temperamentul și nevoile lui. Am descoperit talente pe care le-am susținut si ajutat sa se dezvolte într-un mod cat mai armonios. Surpriza a fost ca alaturi de ei mi-am dezvoltat si eu abilitățile creative.

Antonia Domokos
Antonia Domokos
Psiholog
Asociatia Raza de Speranta- Pregatire ca Psiholog cu specializare in Psihoterapie Pozitiva, master NLP Resonanz, formator si pedagog de recuperare, cursurile de dans, pictura si modelare in lut precum si experienta alaturi de copiii din cadrul grupurilor de dezvoltare personala.
Hulpoi Ștefan
Hulpoi Ștefan
Coordonator proiect
Sunt Hulpoi Ștefan , student în anul II la Litere Brașov și la Lernex mi s-a confirmat ceea ce am descoperit demult: un om al timpului modern este acela care refuză categoric departajarea real / uman.
Un copil,un tânăr și mai târziu un adult de succes nu va fi acela care va învăța ,,de toate” ci acela care va face legături și conexiuni ,,între toate”.
Hulpoi Nicoleta
Hulpoi Nicoleta
Coordonator proiect

Sunt profesor de limba şi literatura română şi limbi străine, engleză şi franceză, am un master în traducere şi interpretare şi colaborez în calitate de ghid de turism cu agenţiile de turism, activitate care m-a făcut să fiu şi mai aproape de limbile străine, în varianta lor activă de limbaj şi care m-a făcut să-mi desăvârşesc abilităţile de comunicare.

Loredana Cernea
Loredana Cernea
Coordonator proiect

It-ist 25 de ani în telecomunicații, pasionat de arta și pictura, mare iubitor de copii și încrezător în potențialul lor creativ.

Atracție și empatie în comunicare, deschidere către domeniul esteticului și frumosului, părtinitor de emoții pozitive!

Organizator a 2 tabere de creație și sport în vara lui 2019